AARHUS PIGEKOR

Aarhus Synger Alsang

Kom og syng med! Tirsdag d. 4/5 mellem kl. 10 og 19.30  inviterer Sangkraft Aarhus med samarbejdspartnere til fællessang under overskriften Aarhus Synger Alsang ved 9 offentlige fællessangsarrangementer rundt om i Aarhus, til fejring af Danmarks befrielse. Arrangementet er del af den landsdækkende Alsang fejring.

Vi synger sammen i en halv times tid, guidet af dirigenter og sangpædagoger fra det aarhusianske musikliv. Repertoiret består af kendte danske sange og et par nye.

Det er gratis at deltage, blot skal man have en billet for at sikre, at vi overholder forsamlingsreglerne. Der er plads til 40-50 deltagere hvert sted.

Alle arrangementer inkl. tid og sted kan ses her: https://place2book.com/da/sw2/sales/event_list/EM9313  , hvor man også kan reservere en gratis billet.

Sangtekster til print kan hentes her: Sangark Aarhus Synger Alsang  . Der vil ikke blive uddelt sangark ved arrangementerne.

Du kan også se sangteksterne på denne side: https://sangkraftaarhus.dk/aarhus-synger-alsang-sangtekster/

Der er ikke krav om coronapas, men arrangørerne henstiller til, at man følger de almindelige sundhedshensyn, ligesom der vil blive holdt 2 meters afstand til de andre medsyngende.

Hvis du hellere vil blive hjemme og synge med, er der mulighed for at synge med på en streaming fra kajen på Aarhus Ø kl. 16. Du finder livestreamen her: https://www.facebook.com/events/559306605034164

 

Hvis du bliver fanget af ideen og har lyst til selv at arrangere fællessang på dagen, har Sangkraft Aarhus mulighed for at bidrage med en fællessangsleder til at hjælpe sangen godt i gang. Kontakt os for yderligere information om dette.

 

 

Aarhus Synger Alsang er arrangeret af Sangkraft Aarhus i samarbejde med mange lokale aktører og Alsang 2020 med støtte fra Nordea-Fonden.