Kæmpekor-koncert i Aarhus Domkirke
320 børnekorsangere og Aarhus Jazz Orchestra

Fredag d. 16. juni 2017 åbnede domkirken traditionen tro dørene for Sangkraft Aarhus og Aarhus Jazz Orchestra, og inviterede til to KæmpeKor-koncerter. Skolebørn fra 9 aarhusianske skoler samt en række af Aarhus dygtigste pige- og drengekor fremførte et skønt repertoire af danske sange.

Sangkraft Aarhus har som mission at flere børn skal synge – og helst hver dag. I månederne op til koncerten har de medvirkende skoler derfor haft besøg af Sangkraft Aarhus sangkonsulenter, der har hjulpet lærer og elever med indstudering af sangene.

Koncerterne i Domkirken var under ledes af dirigent Helle Høyer Vedel og på programmet er både kendte og mindre kendte danske sange, bl.a. ”Dreamsuite” som blev skrevet til åbningen af Kulturhovedstad Aarhus2017 i januar.

Til december afholder Sangkraft Aarhus endnu engang KæmpeKor-koncert – denne gang i samarbejde med Aarhus Symfoniorkester, som inviterer aarhusianske skolekor til at deltage i projektet. Vil du vide mere om dette, er du velkommen til at kontakte Sangkraft Aarhus på mail@sangkraftaarhus.dk