DET JYSKE MUSIKKONSERVATORIUMS PIGEKOR

MAESTRA

Maestra er et århusiansk kor under Aarhus Musikskole, ledet af Malene Rigtrup. Koret synger moderne vokal-musik fra hele verden – fra folkemusik og pophits til eksperimenterende original-kompositioner skrevet specielt til koret . Koret består af 30 sangere i alderen 16 og 25 år.

Udover korets mange, stemningsfulde kirkekoncerter, har koret optrådt så forskellige steder som fx. SPOT-festival, Musikhuset Aarhus og live på både DRK og DR3. Desuden har koret optrådt med bl.a. Who Killed Bambi, Asbjørn og Sanne Salomonsen.

Læs mere på korets egen hjemmeside

DET JYSKE MUSIKKONSERVATORIUMS PIGEKOR

DIRIGENT

Malene Rigtrup

Malene har været ansat på Aarhus Musikskole som korleder og sangunderviser siden 2002 og startede Maestra i 2009 med fokus på talentudvikling indenfor den rytmiske kormusik.

Malene underviser desuden i Korledelse og Vokal-arrangement på Det Jyske Musikkonservatorium i Aarhus/Aalborg, og er en af hovedfagslærerne på det internationale RAMA-Vocal Center i Aalborg, hvor korledere fra hele verden uddanner sig.

I 10 år var Malene sanger, arrangør og medleder af det verdensberømte kor Vocal Line. Desuden har hun udgivet EP´en “Not Later Love” med egne sange, og laver workshops og efteruddannelses-kurser for korledere i både ind- og udland, bl.a. i regi af “Ørehænger” sammen med Morten Kjær. Sammen har de udgivet adskillelige noder/cd´er og håndbøger om rytmisk kormusik ligesom Malene har udgivet en lang række vokalarrangementer i bl.a. Tyskland, Holland og Danmark.

VIL DU SYNGE I MAESTRA?

Optagelsesprøver foregår løbende.

Tilmeld dig på www.aarhusmusikskole.dk