Det var en meget veloplagt Anton Vind, der stod for SYNG SAMMEN, det vil sige fællessang på DOKK1 i lørdags. Anton er gymnasieelev og er utroligt glad for Højskolesangbogen, som han allerede har spillet så meget i, at nogle af siderne er faldet ud. Vi sang blandt andet Kringsatt af fiender, Forelskelsessang og Den Blå Anemone under temaet Krig og Fred.

Efter opvarmningen gik vi i gang med de 8 sange fra Højskolesangbogen, som Anton havde valgt. Han fortalte lidt om hver enkelt sang, og om hvorfor han havde valgt netop den til dette tema? Nogle gange havde sangen fokus på uroen og oprøret som i Kringsatt af fiender eller Det haver så nyligen regnet, andre gange var det freden som i Noget om helte. De sidste sange handlede om relationen mellem mennesker, der også kan være præget af både krig og fred, som i Forelskelsessang og Åbent hjerte. Vi rundede af med Den blå anemone, som handler om at vokse på trods af “al verdens modgang her”.

“Det er simpelthen sådan en dejlig oplevelse at synge sammen. Og det kan ikke gøres for tit!”, siger Bente Bruun Nielsen, der ses til venstre, var deltager i dagens fællessang på DOKK1. Berit til højre supplerer: “Det er dejligt at være her. Det er et rart forum at være i.”

Der er mange måder at deltage i fællessang på. Her er det en far og hans datter, der får sig en lille hyggestund med sang og en god is.
Tak til  alle jer, der kom og sang, så og lyttede med. 🎶🤩🎶 Vi ses på DOKK1 igen til efteråret.

Har du lyst til mere fællessang?

Husk, at der er Sangkraft Synger i Vor Frue Kirke på følgende datoer:

Den 19. april kl. 17.00 får vi besøg af Aarhus Pigekor

Den 3. maj kl. 17.00 er det  EVE

Den 7. juni kl. 17.00 er det Maestra.

Alle er velkomne til at komme og synge med!